Fornybar elektrisitet gir oss billig strøm

Norge legger til mer vindkraftproduksjon hvert år. Vi er allerede en global leder når det gjelder å gi vannkraft til sine borgere. Hvis du er interessert i å finne en god avtale på elektrisitet som kommer fra vindkraftkilder eller vannkraftkilder (sol er et annet alternativ), bør du vite at denne typen avtale ikke vil være vanskelig å finne da det er flere strømleverandører som tilbyr 100% fornybar strøm. Gjennomsnittskostnaden for per kilowatt kraft i Norge var 26,7 øre i 2016. Basert på sammenligninger med andre land er dette en meget attraktiv sats per kilowatt.

Fremveksten av mer fornybare elektrisitetskilder, inkludert vindkraft, kan føre til billig strøm i fremtiden. Men forbrukerne må huske på at mange variabler er på spill. For eksempel spiller været en rolle i hvor mye strømpriser varierer. I tillegg må landet utføre styrking av kraftnettet, og dette kan føre til økte priser i fremtiden. Det skal koste milliarder kroner for å styrke nettet. Forbrukerne kan bli belastet mer for å redusere kostnadene ved denne viktige oppgraderingen.

 

Hvordan finne billig strøm

Uansett hva du vil kjøpe, enten det er en smart telefon eller en tjeneste, som strøm, må du sammenligne forsiktig for å finne den beste avtalen. Dette innebærer å samle prisinformasjon fra en rekke leverandørbedrifter og deretter sammenligne dem. Når du samler priser for sammenlignbare pakker (eller priser per kilowatt) bør du bruke strømtest.no, vil du kunne finne billig strøm avtale. Hvis tilgang til energi fra fornybare kilder er viktig for deg, se etter leverandørbedrifter som er fokusert på å bruke fornybare kilder til elektrisitet. Deretter, sammenlign dem og se etter den laveste prisen.

Mens billig strøm er prioritet for de fleste norske forbrukere som er på jakt etter elektrisitets tjenester, bør forbrukerne også passe på å sjekke ut ulike leverandørbedrifter. For eksempel kan tilbakemeldinger fra kunder for disse selskapene, som er lagt ut på nettet, gi forbrukere verdifull innsikt om hvilke selskaper som tilbyr de mest attraktive vilkårene, betingelsene, tjenestene og kundeservice. Billige strøm fra et selskap som ikke får gode anmeldelser på grunn av manglende kundeservice, kan ikke være en god avtale til slutt!

 

Slik blir du fakturert

De fleste leverandørbedrifter fakturerer kunder «per kilowatt». Prisen per kWh kan senkes eller heves basert på visse faktorer. Vær oppmerksom på at prisen du betaler ved starten av kontrakten, kan variere. Det er ikke låst inn. Husk å lese kontraktdetaljer nøye før du bytte til billig strømleverandør. Det er viktig å forstå all økonomiske ansvar med hensyn til en kontrakt for elektrisitet.

Når du sammenligner billige strømleverandører med strømtest og priser fra disse leverandørene, blir du ett skritt nærmere å få tilgang til billige strøm. Du bør også se om noen av selskapene på din korte liste tilbyr spesielle kampanjer som hjelper forbrukerne til å få mer for penger.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

12 + three =